Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin onkin tarpeen. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. http://www.takit.fi/talvitakki . Täältä löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja. Olisi myös kätsyä, jos takit ois esimerkiksi mustia, vaan jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien.

Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä määrä toimivaa toppatakkia. Vielä muutamia vuosia silloin musta ja harmaa oli melko hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi viimeisen aikoina myöskin me henkilöt olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan silti sen hernekeittopurkin ja ruisleipää. http://www.takit.fi/talvitakki/. Talvitakki voi olla vaikka kirkkaanvihreä, mutta tämän ei pakosti tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Ja silloinkaan se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen 5:n 12kk päästä yhä ihastuneena, kuitenkin tämä onkin aika nähty jo. Suomen ilmasto määrittelee usein sen, jota milloinkin kannattaa pukea päälleen. Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Mikäli et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, saat valita vähän kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Talvitakki

Eikä se kai oikeasti ees oo kovin lämmin. Suomen talvi on kylmä, joten vailla kunnollista talvitakkia onkin ikävä nauttia talvesta ja hohtavista hangista. Tätä onkin tässä siis jo etenkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tähän saakka ne on varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten pystyy olla, oi MIKSI juuri NYT tämä täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti olisi.

mitä nyt silloin välissä käytin suvereenisti pilottia. Toi on ainut pidempi takki. Viime syksynä olin taas taas kerran takkiostoksilla ja tilasin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Olkoonkin kauden trendiväri, toivoilee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Jos tämä prosessi etenee, lupaan raportoida tästä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia.

Ainoa huono homma on mutta niin että sillä alkaa olemaan aika huomattavasti ikää ja tämä näkyy jo hieman päälle. Jos ennen syys- sekä etenkin talvitakin ostaminen on tuottanut ainakin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei todellakaan oo ollu asian laita tänä syyskautena. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä toiset julkkikset ovat valinneet.