Hankin sen aikanaan Maranellosta Kämp Galleriasta. Ryhdikästä takkia maustaa militarihenkisyys. Uusin tulokas takkiperheessäni on Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi silloin. Apua pystyy mutta etsiä katutyylistä. Senverran pahassa jamassa alkoi takkini olla. Vanhan lempijakun saattaa tuunata uuteen aikaan. Elokuun lämpimät päivät sallivat nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, vaan hiljalleen saapuvan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä.

Minkä mallinen takki tämä ois?

Saksalaistestaajat muistuttavat, niin että joka tilanteeseen sopivaa outdoor-takkia ei oo olemassakaan. kotimaassa kylmä vuodenaika on pitkä sekä yhtä takkia saattaa joutua pitämään jatkuvasti kolmekin kuukautta, jolloin tämä luonnollisesti tarttee kestävyyttä. Eikä voi unohtaa lähenevää juhlakautta, hyvää seuraa, naurua sekä tietenkin pukeutumista.

On siis melko lähteä kiertelemään takkikauppoja, jos mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Canada Goosen takkeja käytetään myös Etelämantereen tutkimusasemalla. Voisi hieman nimittäin nolottaa, kun talven tultua jäisikin vain hiha roikkumaan koulun naulakkoon. Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myös graafisia tasoja ja abstrakteja pesuja. Itse asun käy onkin hillitty, jota koristetaan yhdellä suurella näyttävällä korulla.

Takit

Kuorruta kaulukset pitsillä kuten Louis Vuitton. Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, sekä täytyy sanoa, että takki istuu mahtavasti. Kaupoissa juokseminen on minulle sielun suola sekä nautin tästä, elikkä on iisiä ja mukavaa ostella juttuja muualla maailmassa. Mikäli ennen syys- sekä ainakin talvitakin hankinta on tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, sikäli se ei todellakaan ole ollu asian laita tänä syksynä. Tai sitten olenkin käsi.

Takissa onkin myöskin hihat, mitkä suojaavat käsivarsia. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä ja housut sekä farkut pyritään korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovatkin villin graafiset. Sporttinenkin takki voikin tänä syksynä olla erityisen tyylikäs. Takkimuoti on erilainen, jahka verrataan esimerkiksi Kouvolaa vai Pariisia, mutta henkilön mielestä henkilöt ovat vieläkään entistä valveutuneempia ja vaativampia.

Omasta kaapista rupeaakin heitä pitsijuttuja jo löytymään aika kasa, vaan käsitin juuri että mulla on kyllä enemmän valkoista jahka mustaa 😀 Sitten korut. Perinteisten syksyn värien, kuten mustan ja harmaan rinnalla kandee suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista ja vihreää.

Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Väri on vahva musta, vaan yhdistämällä sen kuitenkin värikkäisiin housuihin saa vähän piristystä asuun. weekdaylla oli aivan mieletön pikainen nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut nopea sekä sellanen vähän biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois kenties sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Takkeja

Testinukke sai esimerkiksi testisuihkussa päällensä samoja takkeja, useita kertoja pestyinä.