Eikä se ollut kalliskaan. Tahrat saattaa pyyhkiä pois kosteutetulla puuvillaliinalla. Ihan jo senkin takia se käsitettiin olevan hyvä saavutus. Sanotaan, että ei köyhillä oo varaa tilata halpaa sekä tosiasiassa se varsin reippaan pitääkin paikkansa. Kolme muotikautta putkeen miesten muoti ei ole liikkunut askeltakaan eteenpäin. Eli aivan suinkaan pelkiksi ihastuneiksi huokailuiksi jäi se kohtaaminen. Olen pessyt takkini lukemattomat kerrat.

Takki

Piti siis löytää kangas jonka ei ime vettä kuten sieni, tai tässäpä tapauksessa kuten vanha lakana. Heiluin reidet hiestä märkinä aamupäivän radiohommat, mutta vierailin sitten suosiolla vaihtamassa pöksyt ennen kuin tulin studiolle kuvankäsittelymaratonille. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä ovatkin mahdollisesti 12kk tärkein vaatehankinta. Vaikutteet stailiin otetaan etnisistä kulttuureista sekä varsinkin villistä lännestä.

Meillä on muuten tulossa tässä siis syksyllä jossakin vaiheessa sample sale, ilmoittelen tottakai lähempänä. Takkiin : www.takit.fi : kuuluu isot kaulukset ja takahalkio. Ei jollain tavalla houkutellut sellainen 5-6 tuntia istumista muovipussissa. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Suuret rintaneulat ovat kaulusten ohella näkyvä määrä tämän tovin pukeutumista.

( www.takit.fi) >Takkeja netissä

Lisäksi myös klassisemmat denimvaatteet nykyaikaistuvat farkkupesujen vaihtuessa jotenkin digitaalisempaan aikaan. Kauluksettomuus on väljyyden sekä laatikkomaisten muotojen ohella toinen näkyvä trendi takkirintamalla tänä sesonkina. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti. Perinteisten syksyn värien, kuten mustan ja harmaan vierellä kannattaa suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista sekä vihreää.

Viime talvina olenkin tilannut takin joka kerta tammikuun alennusmyynneistä, näistä jämäkoista ja malleista. Värit tuovat alkavan syksyn sekä talven vaatemuotiin yllätyksiä, siinä tänä vuonna murrettujen, klassisten syysvärien vierellä nähdään myöskin kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuin turkoosia ja pinkkiä sekä kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.

Takkeja

Tuotteet tehdään jollain tavalla Kanadassa. halpisyhtiö) pääsee parilla sadalla meno-paluu Eurooppaan. Tyylitietotoimisto panostaisikin tulevana syksynä paksuun neuleeseen, huomattavasti kerroksia alleen nielevään takkiin sekä virkistävän leveisiin lahkeisiin. Lyhyt takki vie painopisteen yläkroppaan ja vyötärön esiin. Yhtään takkia ei arvioitu erinomaiseksi.

Pitsimäiset, keveät materiaalit antavat simppeleille takeille näyttävyyttä. silloin kun haluan leideillä, valitsen Ajattaresta hankitun, Cinzia Roccan kamelinkarvaisen villakangastakin. Tasolla, tarvinneeko ees sanoa. Itselleni tulee ensimmäisenä mieleen konservatiivisuus sekä siveellisyys jahka katsoo eri vaateliikkeiden tarjontaa. Jos ylä- ja alavartalon ero onkin pieni, päärynä saattaa käyttää myöskin lantion yläpuolelle jäävää takkia.