Haaveilin kuulemma, että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta. Moni päivittää jo uudempaan malliin taikka ostaa uuden autokameran rikkoutuneen tilalle. / http://www.autokamerakauppa.fi / . Ostin syksyllä tuollaisen autokameran. / http://www.autokamerakauppa.fi / . Autokameralla oikeusturvasi paranee. ketjukolareissa.

Näyttö kääntyy 270 astetta ja se voidaan kääntää kiinni, kun näytölle ei ole käyttöä. Videon tallennus tapahtuu SD-muistikorteille. Videokamera on varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, täten tämä tallentaa myöskin äänet. Asiasta kirjoittaa Metro-lehti.

Näinollen saadaan koska vain katsottua lähes 35 tuntia sitten tapahtuneita asioita, elikkä laitetta ei tartte erikseen kytkeä päälle, jahka käy jotakin kuvattavaa, vaan laite onkin joka kerta valmiiksi päälle, sekä esim kolarit onkin silloinkaan valmiiksi tuotteen muistissa, sekä jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 20 minuttia silloin vaikkapa kolarin tms sattuaessa, jolloin saadaan saletimmin talteen äskeinen tapahtuma.

Autokameran mukana toimitetaan myöskin monipuoliset varusteet. Kuvan laatu ja lisäominaisuudet ovatkin tärkeimpiä hintaa määrittäviä tekijöitä. Elokuvat ja varsinkin ohjaamon äänitallennin helpottavat huikeasti onnettomuustutkintaa. Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, vain tästä saa kyllä selvän kaikesta jota tarvii. Se ei voi pudota päälle, eivätkä siihen voi kolauttaa päätään.

Näin ollen tallennetusta videosta nähdään onnettomuuden tapahtumat. Tietenkin, jospa jotain sattuu, missä henkilö on syyllinen, ei hän luultavasti puhuisi autokamerasta mitään. Kuvanvakaimen ansiosta kuva onkin tasaista epätasaisimmillakin teillä. Autokameran tallennustilan kesken loppumisesta ei myöskään tarvitse murehtia, mutta tän voikin asentaa kuvaamaan loopissa, tällöin se kuvaa automaattisesti esim. 20 minuutin videoklippejä peräkkäin, sekä jahka muistikortti käy toteen, vanhimman klipin päälle tallennetaan automaattisesti.

auton mustalaatikko. Voit kevyesti katsella äänitettyä materiaalia onnettomuuden jälkeen nähdäksesi mitä vieläkään sattui. Kuvaa kaikki ajotapahtumat automaattisesti Full HD-teräväpiirtoresoluutiolla. Viime vuodesta lähtien markkinoille onkin saapunut halpoja, vain kohtuullisen positiivisia autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä voi asentamaan itsensä autoonsa.

http://www.autokamerakauppa.fi >Autokamera kokemuksia

Autokameran kuvaama video tallentuu SD- taikka SDHC-tyyppiselle muistikortille, joka on helposti milloin tahansa vaihdettavissa autokameraa mitenkään avaamatta. Kuvattavilla onkin oikeus tietää autokameravalvonnasta.