Aiemmassakaan paikassa ei tosiaankaan ollu mitään vikaa, vain noh, nämä ripset nykyään vain on niin huomattavasti paremman näköiset sekä mikä parasta, myös tuntuvat paremmilta. Californialaiset surffarit ihastuivat kenkiin ja tarina käsitettiin olevan valmisa alkamaan. Siksi kutakin mallia onkin reippaan rajoitettu prosenttimäärä.

Ugg on brandinimi erittäin suosituille lampaannahkasta tehdyille kengille. Jos tilaamiesi kenkien koko ei ole täydellisen kiva lapsesi jalkaan, voit palauttaa he käyttämättöminä meille 35 päivän sisällä takaisin – luonnollisesti ilman lisäkustannuksia! Kenkiä ei oo päässyt juurikaan käyttämään, että he ovatkin joko rikki vai korjattavina. Martensin valikoimista.

Toimituskulut ovatkin monesti todella pienet, jos näitä ylipäänsä peritään, ja toisinaan kaupoissa onkin tuntuvia tarjouksia. Swedish Hasbeens tunnetaan puupohjaisista kengistään, joista klassisemmat mallit ovatkin erinomaisia työkenkiä. Mitä tämä ei sisällä ovatkin nopeat suunnan vaihdokset sekä toistuvat hypyt.

Osaisiko joku neuvoa, miten/millaisella aineella pohjat pitäisi pinnoittaa. Ei kuulemma ole yhtä oikeaa tapaa hoitaa popojaan, on korkeintaan hyväksi havaittuja periaatteeita. Pelkkä materiaali, hinta vai valmistusmaa eivät kuitenkaan usein oo laadun takeita vieläkään. Kenkiä kannattaa tilata internetistä, silloin valikoima on huomattavasti laajempi.

Halvimmat kengät tehdään yleensä 100% tehdasvalmisteisesti sekä suurin prosenttimäärä laatukengistäkin tehdään yleensä ottaen etenkin osittain koneellisesti. Niitä voi haeskella esimerkiksi Caterpillarin ja Dr. Sä tiedät, se onkin muuri mist et mee avulla. Esimerkiksi Espritin, Tommy Hilfigerin sekä Vagabondin valikoimassa onkin merkittävästi nuorekkaita, kauniita malleja, jahka jälleen vaikkapa Ara ja Gabor valmistavat kenkiä myöskin aikuisempaan makuun. Myös liian suurten kenkien käyttäminen on haitallista.

Kyllästeaine on spray-pullossa, ja sitä suihkutetaan kengän pintaan. Olen itsekin oppinut vuosien varrella aika hyväksi materiaalituntijaksi ja olenkin huomannut, että kansalaisten tietämys materiaaleista lisääntyy koko ajan. Vahat ja rasvat ovatkin nahalle hyväksi.