Takkeja

Hankin sen aikanaan Maranellosta Kämp Galleriasta. Ryhdikästä takkia maustaa militarihenkisyys. Uusin tulokas takkiperheessäni on Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi silloin. Apua pystyy mutta etsiä katutyylistä. Senverran pahassa jamassa alkoi takkini olla. Vanhan lempijakun saattaa tuunata uuteen aikaan. Elokuun lämpimät päivät sallivat nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, vaan hiljalleen saapuvan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä.

Minkä mallinen takki tämä ois?

Saksalaistestaajat muistuttavat, niin että joka tilanteeseen sopivaa outdoor-takkia ei oo olemassakaan. kotimaassa kylmä vuodenaika on pitkä sekä yhtä takkia saattaa joutua pitämään jatkuvasti kolmekin kuukautta, jolloin tämä luonnollisesti tarttee kestävyyttä. Eikä voi unohtaa lähenevää juhlakautta, hyvää seuraa, naurua sekä tietenkin pukeutumista.

On siis melko lähteä kiertelemään takkikauppoja, jos mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Canada Goosen takkeja käytetään myös Etelämantereen tutkimusasemalla. Voisi hieman nimittäin nolottaa, kun talven tultua jäisikin vain hiha roikkumaan koulun naulakkoon. Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myös graafisia tasoja ja abstrakteja pesuja. Itse asun käy onkin hillitty, jota koristetaan yhdellä suurella näyttävällä korulla.

Takit

Kuorruta kaulukset pitsillä kuten Louis Vuitton. Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, sekä täytyy sanoa, että takki istuu mahtavasti. Kaupoissa juokseminen on minulle sielun suola sekä nautin tästä, elikkä on iisiä ja mukavaa ostella juttuja muualla maailmassa. Mikäli ennen syys- sekä ainakin talvitakin hankinta on tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, sikäli se ei todellakaan ole ollu asian laita tänä syksynä. Tai sitten olenkin käsi.

Takissa onkin myöskin hihat, mitkä suojaavat käsivarsia. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä ja housut sekä farkut pyritään korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovatkin villin graafiset. Sporttinenkin takki voikin tänä syksynä olla erityisen tyylikäs. Takkimuoti on erilainen, jahka verrataan esimerkiksi Kouvolaa vai Pariisia, mutta henkilön mielestä henkilöt ovat vieläkään entistä valveutuneempia ja vaativampia.

Omasta kaapista rupeaakin heitä pitsijuttuja jo löytymään aika kasa, vaan käsitin juuri että mulla on kyllä enemmän valkoista jahka mustaa 😀 Sitten korut. Perinteisten syksyn värien, kuten mustan ja harmaan rinnalla kandee suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista ja vihreää.

Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Väri on vahva musta, vaan yhdistämällä sen kuitenkin värikkäisiin housuihin saa vähän piristystä asuun. weekdaylla oli aivan mieletön pikainen nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut nopea sekä sellanen vähän biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois kenties sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Takkeja

Testinukke sai esimerkiksi testisuihkussa päällensä samoja takkeja, useita kertoja pestyinä.

Olisiko tämä takki sulle?

weekdaylla käsitettiin olevan ihan mieletön nopea nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta sekä mustilla nahkahihoilla mut pikainen sekä sellanen hieman biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois ehkäpä sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia. Trenssit ovatkin nättejä ja joku mukavan näköinen kaulahuivi lahjoittaa sille lisäilmettä Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.

Takit

Kengissä saappaat palaavat taas vuoden tullen sekä myös niissä nähdään eläinmaailman kuoseja. Talvea kohti mentäessä ainakin viininpunainen, sininen sekä vihreä ovat vahvasti esillä. Varsi onkin vaikka rento ja melkein vähän liian iso.

Takki

Takin / takit.fi/ / leikkaus onkin myöskin hyvä, vähän mekkomainen. Syystakkia hain vuosikausia, jotta halusin, jotta takissa ois jokin kuosi, korostetut saumaompeleet tai muu piristävä efekti. Mutta ei tämä minua haittaa! Täältä tullaan nimittäin vähän perässä, nimenomaan kerkesin syksyksi vintageheritagekelkkaan mukaisesti. Tilalle olen tuonut lämpimämmät takkini kaikista lämpimintä toppista mutta. Piti toisin sanoen löytää kangas joka ei ime vettä kuin sieni, tai tässä tapauksessa kuin vanha lakana.

Nimittäin kuitenkin osaisi ommella kuinka hyvin, hyvinkin siistiä jälkeä voi sillä, jospa osaa/viitsii tehdä muutakin. Barbourissa on elinikäinen huolto sekä aika pitkä takuu. Jos tavallinen trenssi tuntuu tylsältä, valitse klassikosta nahkainen versio. Tarkista, että vetoketju liukuu vaivattomasti kiinni eivätkä takin sisävuori repsota rumasti helmasta tai hihansuista. Mikäli ylä- sekä alavartalon ero on pieni, päärynä saattaa käyttää myöskin lantion yläpuolelle jäävää takkia.

Eli tälläkin hetkellä mulla täytyisi olla auki tuo nettiselain, silloin eilen kuvatut kuvat siellä odottelevat, että tarttuisin hiireen sekä väsäisin ne kuntoon. Yves Saint Laurentin pusakka lainasi mallin Biker-tyylistä. No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Vastapainona elegantimpi draamallinen tyyli, jossa leikitellään tummilla väreillä, graafisilla kuvioilla sekä materiaaliyhdistelmillä.

http://www.takit.fi>Takki asustaa sinut, monimutkainen valinnan vaikeus

Takkia valittaessa on syytä paneutua hupun istuvuuteen, silloin silmille putoava huppu tekevät takista käyttökelvottoman. Minimalismin ystävän takissa jokainen turha on jätetty ompelimon lattialle. Kylmä sävy. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

Kauden takki haussa

Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden ja paininjalan puristuksen säätämistä. Tänään silloinkaan päätinkin sulloutua muoviin sekä hikihän mutta tuli. Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa.

Syysmuodin takki esittäytyvät upeina netissä

Eikä se ollut kalliskaan. Tahrat saattaa pyyhkiä pois kosteutetulla puuvillaliinalla. Ihan jo senkin takia se käsitettiin olevan hyvä saavutus. Sanotaan, että ei köyhillä oo varaa tilata halpaa sekä tosiasiassa se varsin reippaan pitääkin paikkansa. Kolme muotikautta putkeen miesten muoti ei ole liikkunut askeltakaan eteenpäin. Eli aivan suinkaan pelkiksi ihastuneiksi huokailuiksi jäi se kohtaaminen. Olen pessyt takkini lukemattomat kerrat.

Takki

Piti siis löytää kangas jonka ei ime vettä kuten sieni, tai tässäpä tapauksessa kuten vanha lakana. Heiluin reidet hiestä märkinä aamupäivän radiohommat, mutta vierailin sitten suosiolla vaihtamassa pöksyt ennen kuin tulin studiolle kuvankäsittelymaratonille. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä ovatkin mahdollisesti 12kk tärkein vaatehankinta. Vaikutteet stailiin otetaan etnisistä kulttuureista sekä varsinkin villistä lännestä.

Meillä on muuten tulossa tässä siis syksyllä jossakin vaiheessa sample sale, ilmoittelen tottakai lähempänä. Takkiin : www.takit.fi : kuuluu isot kaulukset ja takahalkio. Ei jollain tavalla houkutellut sellainen 5-6 tuntia istumista muovipussissa. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Suuret rintaneulat ovat kaulusten ohella näkyvä määrä tämän tovin pukeutumista.

( www.takit.fi) >Takkeja netissä

Lisäksi myös klassisemmat denimvaatteet nykyaikaistuvat farkkupesujen vaihtuessa jotenkin digitaalisempaan aikaan. Kauluksettomuus on väljyyden sekä laatikkomaisten muotojen ohella toinen näkyvä trendi takkirintamalla tänä sesonkina. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti. Perinteisten syksyn värien, kuten mustan ja harmaan vierellä kannattaa suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista sekä vihreää.

Viime talvina olenkin tilannut takin joka kerta tammikuun alennusmyynneistä, näistä jämäkoista ja malleista. Värit tuovat alkavan syksyn sekä talven vaatemuotiin yllätyksiä, siinä tänä vuonna murrettujen, klassisten syysvärien vierellä nähdään myöskin kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuin turkoosia ja pinkkiä sekä kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.

Takkeja

Tuotteet tehdään jollain tavalla Kanadassa. halpisyhtiö) pääsee parilla sadalla meno-paluu Eurooppaan. Tyylitietotoimisto panostaisikin tulevana syksynä paksuun neuleeseen, huomattavasti kerroksia alleen nielevään takkiin sekä virkistävän leveisiin lahkeisiin. Lyhyt takki vie painopisteen yläkroppaan ja vyötärön esiin. Yhtään takkia ei arvioitu erinomaiseksi.

Pitsimäiset, keveät materiaalit antavat simppeleille takeille näyttävyyttä. silloin kun haluan leideillä, valitsen Ajattaresta hankitun, Cinzia Roccan kamelinkarvaisen villakangastakin. Tasolla, tarvinneeko ees sanoa. Itselleni tulee ensimmäisenä mieleen konservatiivisuus sekä siveellisyys jahka katsoo eri vaateliikkeiden tarjontaa. Jos ylä- ja alavartalon ero onkin pieni, päärynä saattaa käyttää myöskin lantion yläpuolelle jäävää takkia.

Takki luo syksy-naisen, monimutkainen monipuolisuuden mahtavuus

Ei yhä houkutellut jonkinlainen 5-6 tuntia istumista muovipussissa. Top 10 saatetaan mielestäni nostaa suuret, laatikkomaiset takit, patellavyöt, nilkkapituiset housut, pitsi, korkeavartiset, melkein polviin ulottuvat saappaat, käärmeennahka laukut, kaulukset ja isot rintaneulat, suuret neuleet, pitkävartiset käsineet sekä edelleen putkikaulahuivit.

Mantteli onkin myöskin Suomen puolustusvoimien käytännössä oleva pitkä päällystakki. Monikäyttöisyyttä isompi määrä myös reippaan pelkistetty kaula-aukko, mihin saa tätä jotain erilaisin asustein. Sen väri on ihmeellinen. Omenavartaloinen suosii takin valinnassa laskeutuvat kankaat mattapintaiset kankaat väriä mieluummin kuin kuosia; vain pystyraitakuosi mahdollinen tarpeeksi käyttöväljyyttä, kuitenkin takki olisikin suoralinjainen laskeutuvasta, kevyestä kankaasta valmistettu A-linjainen takki myös mahdollinen pitkittäiset tikkaukset mahdollisimman huomaamattomat taskut varsinkin, jospa ne on keskivartalon kohdalla pituus: lantio-, reisi- sekä polvipituus ovatkin voimakkaita valintoja, vaan pitkälle omenalle käy myöskin pitkät vaihtoehdot Omenavartaloinen välttää takin valinnassa suurelta osin kiiltävät, hohtavat kankaat ruutu- sekä poikkiraitakuosit, pyöreät kuosit on he silloinkaan tyyliteltyjä kukkia, palloja tms.

Nimittäin silti osaisi ommella miten hyvin, todella siistiä jälkeä saa sillä, jos osaa/viitsii tehdä muutakin. Katumuotia hän käy tarkkailemassa Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Pariisissa sekä New Yorkissa. Ensimmäinen askel saattaa olla muhkean takin yhdistäminen muutoin kapeaan siluettiin. Valitse takki, jonka nahka on pehmeää ja mattapintaista. Luvassa Vansia, Brixtonia, CLWRia, Santa Cruzia, Indya, Reefia ystävähintaan.

Takin ( http://www.takit.fi) istuvuus, taskujen määrä ja sijainti sekä hupun toiminnallisuus kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Niinpä joo, vain huomatkaa takki! Ihana lyhyt jakkuasia, lienee 60-luvun lopulta. Seuraavan takin yhteydessä teen sitten he ompeluopasteet. Housut ovatkin rennot ja huolettomat, joka vuorokauden vaate. Päällystakkien runsaasta kirjosta kaikki löytää saletimmin oman suosikkinsa.

Laukkua kannetaan kädessä. Löytyy jälleen huomattavasti vaihtoehtoja. Muhkeat, laatikkomaiset ja pallomaiset takit on kauden uutuus. Pardessus-takki kehitettiin päällystakiksi ja emuloi paljon neuletakkia. Tosin toi lyhyt omenavartaloinen silloin näyttää ihan mummelilta Mitä isompi määrä tuijottelen takkia, sitä enemmän olen tämän pitämisen kannalla.