Jos käytät sähkötupakkaa tupakointikiellolla varustetussa tilassa, suurin määrä varmasti kuvittelee teidän tupakoivan. Sähkötupakka emuloi olemukseltaan hyvin merkittävästi todellista röökiä – se toimii vaan sähköllä. Sähköä tarvitaan atomisoijan lämmittämiseen. Sähkötupakkaa ei toisin sanoen saa jatkossa markkinoida kotimaassa. Tätä lupaa ei ole vielä kenellekään Suomessa saatu.

Käyttöaika kuitenkin vaihtelee paljonkin akun koosta, latauskerroista sekä käytön määrästä riippuen. Tuote näköisversioi tavallista röökiä, mutta tätä ei sytytetä, se ladataan erillisessä tuotteessa. tästä, että sähkötupakka aiheutaisi vettä keuhkoihin. Sitä saattaisi jolloin tilata samoista paikoista kuin nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan sähkötupakkaa ei pitäisi olla markkinoilla eikä sitä pitäisi käyttää. Nekin tuottavat hengityskaasuun vähäisiä määriä syöpää aiheuttavia aineita sekä varsinkin lyhyellä aikavälillä sähkötupakankin käyttäminen heikentää keuhkojen toimintakykyä. Akusta löytyy LED-valo, mikä indikoi akun tyhjenemisestä ja latauksesta, sähkötupakan käynnistymisestä ja mahdollisesta ylikuumenemisesta.

Sähkötupakasta on kiinnostuneet myöskin suuret tupakkayhtiöt, mistä jokaisella on jo omat sähkötupakkamerkkinsä. Kun jälleen rööki sisältävät 4000 myrkkyjä mistä yli 300 tutkitusti tuottaa kasvaimia. Tupakoimattomille emme toisin sanoen suosittele sähkötupakkaa lainkaan! Sähkötupakan tuottama vesihöyry toden totta sisältää joitakin aineita mitkä voivat olla potentiaalisesti haitallisia ihmisille. Sähkötupakka mahdollistaa tupakoinnin kaltaisen kokemuksen sekä käyttäjä ei koe samalla tavalla luopuvansa itselleen tärkeästä tavasta, vain voi jatkaa samaa käyttäytymismallia, vain terveellisemmin.

Tutustu siis myöskin Joye 510-T (Tank) malliin. Sähkötupakan nesteitä, joita käytetään muodostamaan savunkaltaista höyryä, on tarjolla laajasti sekä pullotetussa muodossa uudelleentäyttöä varten isompina määrinä kerrallaan että valmiiksi täytettyinä kertakäyttöisinä nestepatruunoina. Kalleimmat setit saattavat maksaa yli 100€.

Näistä VG sallii pehmeämmät henkoset ja se onkin nesteenä paksumpaa eli savun kaltaista muodostuu hitaammin. Sähkötupakkakin onkin jo saanut ensimmäisen tapaturman uhrinsa, kun patteri räjähti käyttäjän kasvoille. Sähkötupakka tulee minkä tapauksessa edullisemmaksi, kuten klassinen tupakka. Tilanne on vähän nurinkurinen, koska toisia nikotiinituotteita kuten purkkaa, laastareita sekä toisia tämänkaltaisia tuotteita saa vapaasti kaupata.

Sähkötupakkaa

Helsinkiläinen Anssi Seppälä, 25, käsitettiin olevan polttanut syöpäkäärylettä kymmenen vuotta ennen kuten kokeili sähkötupakkaa kaksi kuukautta sitten. Lähtökohtaisesti olenkin myös tätä mieltä, jotta oletuksena se, niin että kaikki onkin kielletty, on myös todella typerä. siitä, niin että kuinka merkittävästi ja miten pitkään on savuttanut savukkeita.

Sähkötupakka kauppa paikat

Suomen ulkopuolella onkin tarjolla aromeja, jotka on tehty vastaamaan tietyn tupakkamerkin makua sekä tekemään varsinaiset tupakkamerkit tunnetuksi höyryttäjälle. Perinteinen tupakka saattaa pitää sisällään tuhansia eri sorttisia aineita, joista osa onkin tappavia karsinogeenejä.