Käyttökokemus on tosiaan lähempänä vahvahkoa perinteistä kessua. Myös nikotiinittoman liuoksen mainonta on tupakkalain vastaista. http://www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-turvallisuus . Sähkötupakkaa tulee myös huoltaa simppelisti tämä merkitsee nestesäiliön puhdistusta vesihanan alla taikka kuumassa vedessä liottamalla.

Sähkötupakkakin on jo saanut ensimmäisen tapaturman uhrinsa, jahka patteri räjähti käyttäjän kasvoille. Iso-Britanniassa tupakoinnin aiheuttamiin sairauksiin kuolee vuosittain 80 000 suomalaista. Saksalaisen Focus Onlinen mukaan Saksassa vallanpitäjät ois valmiita luokittelemaan sähkötupakan melkein tupakoinnin korvaustuotteeksi, jos tuotteet täyttäisivät tietyt terveysvaatimukset.

Sähkötupakka sekä valvira, todellisuus säännöistä

Joissain tupakkamalleissa liian kovan imun ilmaisee vilkkuva ledvalo. Kun tuntuu että kaikki nesteet ovatkin pihalla, jätä atomisaattori vieläkään hetkeksi valumaan paperille samaan tyyliin kuten edellisen kappaleen puhdistusohjeessa kerrotaan. Sähkötupakki ( www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-turvallisuus) siis näköisversioi ensivaikutelmaltaan ja käytöltään hyvin merkittävästi oikeaa kessua mutta siitä imetään tapaisia, ei savua. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata nimenomaan käyttää, vaan ennemmin jättää paperin kuitenkin hetkeksi paikalleen jolloin sille edes jää lisää aikaa imeä liuosta itseensä.

2 akkua, atomisoija, ampulleja ja laturi) hinnat lähtevät normisti 45 eurosta ylöspäin. Englannin kieliset termit ovatkin atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, johon neste on imeytetty, liitetään höyrystimeen sikäli, jotta pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank elikkä säiliö. Käytännössä patruuna toimii täyttönestesäiliönä ja samalla tottakai myös suuosana.

Onko sähkötupakka vaarallinen?

Nikotiinia sisältävän sähkötupakan tilaamiseen tarvitset lääkereseptin. Lopputulos kuulostaa silti typeryydeltä. He ovatkin myöskin epätietoisia sähkötupakoinnin laillisuudesta ja tästä, seuraako tämän sallimisesta jonkinlaista sanktioita. Tuote ei sisällä valtaosaa tupakan haitallisista aineista, mutta tämäkään ei tarkoita, että ei esim. nikotiini olisivat hyvinvoinnille haitaksi.

Nikotiiniton sähkötupakka

Mitä isompi kapasiteetti, tätä lisää sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. Suomen tilanne pysyisi samana, mutta toisissa EU-maissa, missä sähkötupakkaa sekä sen nikotiininesteitä on markkinoitu vapaasti, he saapuvat olemassaolevan tiedon mukaan menemään lääkelainsäädännön alaisuuteen, Paavola kertoo. Näin syntyvä höyry on “savua”, mitä sitten hengitellään sekä saadaan lähes 100% tilalle tuleva savuttelukokemus kuin tupakallakin, paremman makuinen vaan.

Sähkötupakka vapaa tietolähde

E-savukkeista otetaan yleensä pitempiä imaisuja kuin tavallisista tupakasta.