Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään se sit hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka silloin on aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. Olisi myöskin kätsyä, jos takit ois esimerkiksi mustia, mutta jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien.

Talvitakit ( takit.fi/talvitakki) netissä

Ja jahka tekee itse, voi sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Ainoa huono homma on siinä niin että mutta alkaa olemaan aika paljon ikää ja se näkyy jo vähän päälle. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia sekä lämpimämpiä talvitakkeja, jotka tykkäävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän talven yli. Viime talvena kun takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää heitä superkokoja.

Täytemateriaalina oikea untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa. Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, vain ei näy näissä kuvissa onkin musta villakangastakkini, jonka näkyy esim. tässä siis postauksessa. Mikäli tämä prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena eri sorttisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, mikä joutaisi kiertoon.

Talvitakkien ostot tehdään hänen mukaisesti vähintään puoli vuotta ennen. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun muita ulkoiluvaatteita, vain noita nykyään en laskenut tuohon yhtälöön. Ajattelin silti uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka tosiaankin on tarpeen. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki onkin pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijaan. Eli käytössä eräs molempia.

Talvitakit

Ruma, mutta lämmin ja kiva kuten makuupussi. Älä kärsi talven pakkasista enempää kuten on tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.

Lukion päästä siirryin aikuisten maailmaan ja tilasin ensimmäisen villakangastakin. Mikäli ennen syys- ja varsinkin talvitakin ostaminen on tuottanut varsinkin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, niin se ei suinkaan oo ollut asian laita tänä syksynä. Vuosien varrella olenkin huomannut, jotta eräs takki ei ehkä sentään riitä. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea.