Takki

Oikein mukavaa viikonalkua kaikille! Mulla onkin senverran iltamenoja tiedossa, jotta toivottavasti selviän siitä opiskelujen alusta hengissä. Korko onkin joko korkea, piikki vai kiilakorko, vai silloin pohja on lähes tasainen. Ja voihan rintaneulan tehdä vaikka Armanin tapaan itsekin huivista.

Takit

Jimi Hendrix, Jan Garbarek, Steve Reich sekä hieman noloina tunnustamme myöskin Lenny Kravitzin. Hyvin kylmät talvet ovatkin johtaneet sen takia, jotta toppa- sekä untuvatakkien merkitys on laajentunut. Reisipituuskin useimmiten jokaiselle. Linjakkuus miellyttää silmää, etenkin meitsin silmiäni. Katutyylikuvat toimivat myös tämän trendin kohdalla erinomaisena inspiraatiolähteenä, sillä niissä kuvatut tilanteet -useimmiten- vastaavat myöskin usean meikäläisen arkea.

suojavaatteena) käytettävistä vaatekappaleista. Nahka on materiaalina kestävää sekä pitkäikäistä, ja takkimalli on suosittu etenkin nuorison keskuudessa. Olen pessyt takkini monet kerrat. Vanhin kaveruksista onkin Modströmin musta toppis mustalta kaudeltani. Polvipituinen pidentää linjaa sekä korostaa sääriä. Testin 2 parasta takkia oli 179 euroa maksanut ja 220 euroa maksanut. Suuret rintaneulat on kaulusten ohella näkyvä osa tämän hetken pukeutumista.

Ja nykyään jahka käytiin alku syksystä vähän suuressakin maailmassa katsastamassa samoja trendejä, sikäli eiköhän top 10 listan uskalla ihan rauhassa tehdä. Tällöin takista saa nimenomaan sellaisen kuin tahtoo sekä tämä tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle. Meillä on hienoja pitkiä takkeja kuten trenssejä, viittoja sekä hienoja hitaita villakangastakkeja. Tämä – takit.fi – ei enää oo niinkään löysä pussi, vain jämäkkä ja jäykkä.

Hoikkavartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat kangas voi olla muodikkaasti ryppyinen kiiltoa vai hohtoa voi olla varovasti ruutukuosit ja poikittaiset raidat ovatkin luvallisia vaihtoehtoisia linjoja: A-linja, X-linja, maltillinen suora, pussimaisen pehmeä pituudet: ylälantio-, lantio-, reisi- ja polvipituus pussimaiset hihat tuovat pehmeyttä sekä naisellisuutta kaulusvaihtoehdot: esittelevät kaulukset tuovat pehmeyttä, pieni pääntie isot napit, esittelevät nepparit, tikkausyksityiskohdat taskuvaihtoehdot: pussimaiset, paikkataskut, kansitaskut Hoikkavartaloinen välttää takin valinnassa lyhyellä pohkeen yli jatkuvia malleja ylettömän kapeeta linjaa hyvin alas ulottuva V-pääntie lyhyellä ylipitkät hihat Päärynävartaloinen suosii takin valinnassa kangas voi olla kauniisti laskeutuvaa vaihtoehtoiset linjat: hallitusti A-linja vai X-linja; levenevä helma kätkee armeliaasti lantion takki vaaleampi vai kirkkaampi väriltään kuin asun alaosa pituudet: räikeitä vaintoja ovatkin lantion leveimmän kohdan nimenomaan sekä nimenomaan peittävä, reisipituinen vai polvipituus.

Takkeja

Hankin sen aikanaan Maranellosta Kämp Galleriasta. Ryhdikästä takkia maustaa militarihenkisyys. Uusin tulokas takkiperheessäni on Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi silloin. Apua pystyy mutta etsiä katutyylistä. Senverran pahassa jamassa alkoi takkini olla. Vanhan lempijakun saattaa tuunata uuteen aikaan. Elokuun lämpimät päivät sallivat nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, vaan hiljalleen saapuvan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä.

Minkä mallinen takki tämä ois?

Saksalaistestaajat muistuttavat, niin että joka tilanteeseen sopivaa outdoor-takkia ei oo olemassakaan. kotimaassa kylmä vuodenaika on pitkä sekä yhtä takkia saattaa joutua pitämään jatkuvasti kolmekin kuukautta, jolloin tämä luonnollisesti tarttee kestävyyttä. Eikä voi unohtaa lähenevää juhlakautta, hyvää seuraa, naurua sekä tietenkin pukeutumista.

On siis melko lähteä kiertelemään takkikauppoja, jos mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Canada Goosen takkeja käytetään myös Etelämantereen tutkimusasemalla. Voisi hieman nimittäin nolottaa, kun talven tultua jäisikin vain hiha roikkumaan koulun naulakkoon. Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myös graafisia tasoja ja abstrakteja pesuja. Itse asun käy onkin hillitty, jota koristetaan yhdellä suurella näyttävällä korulla.

Takit

Kuorruta kaulukset pitsillä kuten Louis Vuitton. Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, sekä täytyy sanoa, että takki istuu mahtavasti. Kaupoissa juokseminen on minulle sielun suola sekä nautin tästä, elikkä on iisiä ja mukavaa ostella juttuja muualla maailmassa. Mikäli ennen syys- sekä ainakin talvitakin hankinta on tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, sikäli se ei todellakaan ole ollu asian laita tänä syksynä. Tai sitten olenkin käsi.

Takissa onkin myöskin hihat, mitkä suojaavat käsivarsia. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä ja housut sekä farkut pyritään korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovatkin villin graafiset. Sporttinenkin takki voikin tänä syksynä olla erityisen tyylikäs. Takkimuoti on erilainen, jahka verrataan esimerkiksi Kouvolaa vai Pariisia, mutta henkilön mielestä henkilöt ovat vieläkään entistä valveutuneempia ja vaativampia.

Omasta kaapista rupeaakin heitä pitsijuttuja jo löytymään aika kasa, vaan käsitin juuri että mulla on kyllä enemmän valkoista jahka mustaa 😀 Sitten korut. Perinteisten syksyn värien, kuten mustan ja harmaan rinnalla kandee suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista ja vihreää.

Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Väri on vahva musta, vaan yhdistämällä sen kuitenkin värikkäisiin housuihin saa vähän piristystä asuun. weekdaylla oli aivan mieletön pikainen nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut nopea sekä sellanen vähän biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois kenties sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Takkeja

Testinukke sai esimerkiksi testisuihkussa päällensä samoja takkeja, useita kertoja pestyinä.