Tupakoitsijan ei tartte lopettaa röökaamista välittömästi ainoastaan saattaa luopua tästä asteittain. Nitrosoamiinejen tason onkin myöskin huomautettu olevan vastaavia, kuin toisissa nikotiinikorvaushoidoissa (nikotiinipurkka yms).  Sähkötupakka aiheuttaa sakeaa vesihöyryä, jonka näyttää reippaan paljon perinteiseltä savulta, sisältämättä kuitenkaan ihmiselle taikka ympäristölle vahingollisia kemikaaleja.

Toistaiseksi sähkötupakasta onkin ohjeistusta vain vähän. Käytännössä tankki toimii täyttönestesäiliönä ja samalla tottakai myös suuosana. Mikäli sähkötupakassasi ei näy mitään nappia, sinulla onkin automaattinen malli. Kieltämättä savulla on merkittävä tarkoitus tupakointifiiliksen kannalta. Myös sähkötupakoista onkin olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, joista toiset toimivat manuaalisesti (nappia onkin painettava) sekä toiset automaattisesti imettäessä.

Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) tai ainoastaan imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio). Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, mutta jotkin käyttäjät on höyryn mukana saaneet jopa niin huomattavasti nikotiinia, niin että ovat tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Sähkotupakka jeesaa

Ilmiö onkin markkinoilla vieläkään melko uusi, mutta tämä onkin saavuttanut heti verrattain kamalan suosion etenkin tupakoitsijoiden keskuudessa. Sähkötupakka on vaihtoehto tupakoinnille. Taksiliiton mukaan sähkötupakan käyttö mieltää paljon tupakointia, jonka takia tän salliminen taksissa voisi tuottaa sekaannusta muissa asiakkaissa ja taksin kuljettajissa.

Led-valon merkitys onkin osoittaa jotta höyrystin on aktiivinen ja valoa käytetään myös ilmoittamaan toisista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja ja akun latauksen edistyminen). Ei oo informaatiota tästä, jota sähkötupakasta hengitettävät liuokset sisältävät.

Sähkötupakoissa kannattaa suunnitella etukäteen mm. Mikäli kerta meillä saa myydä nikotiinituotteita muissa muodoissa ja itsensä käyttämiseen ostaminen on sallittua ulkomailta, sikäli miksi onkin näin ihmeessä heitä ei saisi kaupata nesteenä? Tässäpä muutamia asiallisia vinkkejä sellaisille mitkä yrittävät kuluttua tupakasta eroon vaan eivät halua muuttaa hyväksi koittuja tapoja täten rentouttavaa aamu tupruttelua, ruoka röökiä tai silloinkaan minkään muunkaan ihanan tovin jälkeen nautittavaa keuhkoihin menevää ihanaa nikotiinipitoista ilmaa.

Sähkötupakka

Makuja löytyy suurinpiirtein jokainen samat kuten makeisistakin, on hedelmiä, kahvia, suklaata, teetä, toffeeta sekä toiset menevät jo lähemmäs hajuvesiäkin.