Jos tosiaan tarvitset apua tuotteen valinnassa niin kysy vinkkejä foorumin puolelta. Nesteet voivat olla sekoitettu keskenään joissa suhteessa tahansa. Sähkötupakan tehoa voidaan säätää tämän vastuksen impedanssilla, vaan kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % vai lähes kolmanneksen, onkin vastuksen impedanssi väärä pian säädölle.

Tämän myös joistakin nesteistä on löydetty vahingollisia ainesosia, kuten TSNA-aineita. Pekka Patrikka uskoo, jotta sähkötupakan käyttämisen yleistyminen ei väliaikaisesti suoraan heijastu terveysvalvontaan. 20 euroa per 30ml, josta riittää usein jopa kuukausiksi liuosta. Tämä  johtaa siihen niin että vaikka myyjillä on vastaavia tuotteita niin kokemattoman ostajan on todella vaikea tätä nähdä, näin hintavertailukin hankaloittuu ja se lieneekin ainakin osasyy mallimerkintöjen pihtaamiselle.

Metallikuori ei oo päästänyt akun hajotessa kaasuja purkautumaan vapaasti, eli he ne ovet räjähtäneet. Automaattisesssa mallissa sinun ei tarvitse muuta kuten imuttaa suukappaleesta, niin vekotin alottaa nesteen höyrystämisen. Makuja löytyy normaalista röökistä joka kerta vaniljaan, kahviin, suklaan tai mansikan makuihin, ja vieläkään eksoottisempiin kuin lakritsi, musta tee, tai cappuccino.

Sähkötupakkaa

Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet on monenlaisten kemiallisten kokeiden kautta todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eikä mikään näistä oo Euroopan unionin kieltämä taikka pidä sisällään vahingollisia määriä syöpään johtavia tekijöitä. Patruuna sisältää e-nesteen säiliön ja suukappaleen mistä savun kaltaista vedetään.

Korvaako sähkötupakka klassisen tupangin?

Varsinaisia huoltokohteita ei sähköröökissä monia ole, sekä se ainoa oikeesti tärkeä huollettava sekä vikaherkkä osa on lämmityselementti. Tieteellistä näyttöä sähkötupakan terveysvaikutuksista ja tehosta tupakasta vieroituksessa on väliaikaisesti saatavilla vähän. Tilanne onkin hieman nurinkurinen, jotta muita nikotiinituotteita kuten purkkaa, laastareita sekä muita tämänkaltaisia tuotteita saa vapaasti kaupata. EU-parlamentti hyväksyi tiistaina tupakkadirektiivin, minkä kieltää mentolisavukkeet ja makuaineet vasta kahdeksan vuoden siirtymäajalla.

Lääkkeiltä vaaditaan ja terapeuttista vaikutusta sekä tarkoitusta.