Tähän lasketaan menetetyt elinvuodet, sairauskustannukset yms. Ohjekirjat on joka kerta englanninkielisiä vain tuotteen käyttäminen on hyvinkin yksinkertaista silti et ohjekirjaa osaisikaan lukea. Eli tosiaan imet suukappaleesta savun kaltaista keuhkoihisi ja sillä se. Sähkötupakointi vaatii väistämättä isompi määrä näpräämistä. Lyhyesti, sähkötupakka onkin kessu vailla sen negatiivisia puolia ja vaikutuksia.

Kuluttajia kehotetaan varovaisuuteen. Osat saattavat fyysisesti kestää oikeaoppista käyttöä jopa useita kuukausia ja varaosatkin ovatkin erittäin edullisia. 70%VG / 30%PG taikka pikeminkin 30%VG / 70%PG elikkä yhtä tärkeää onkin kiinnittää huomiota seoksen suhteeseen kuin nikotiinivahvuuden tarkkailuun sekä maun valintaan.

Jälleenmyyjät lätkäisevät joskus näihin oman logonsa sekä pakkausmateriaalin taikka välillä myyjät sellaisenaan. Lähinnä tottumis- ja mielipideasia tää onkin mikä tapauksessa. Jostain syystä melkein jokainen peinteisen savukkeen paksuiset akut on automaattisia. Sähkötupakoinnista ei tosiaan tipu kuluttua minkäänlaisia roskia elikkä tämän lisäksi tuhkakupit eivät oo tarpeellisia.

Vesihöyry sisältää myös nikotiinia, jos henkilö käyttää nikotiinia sähkötupakassaan. Nikotiinituotteita voi jo myydä ruokakaupoissa, sikäli miksi onkin näin ihmeessä Suomalaiset verkkokauppiaat ja kauppiaat eivät saa myydä niikotiininesteitä sähkötupakoihin, ainoastaan kuluttajien pitää ostaa ne ulkomailta.

Sähkötupakka voi olla joko automaattista mallia, tällöin höyrystäminen tapahtuu automaattisesti kun imet sähkötupakkaa, tai manuaalista mallia, jolloin käyttäjän tulee painaa sähkötupakasta löytyvää painiketta yleensä jahka tahtoo hengittää höyryä. Kun toisin sanoen vielä poltin normaaleja savukkeita (punainen Marlboro) niin saatoin tuntea heidän haitallisen vaikutuksen kehossani mikä ikinen päivä.

Sähkötupakka hinta
Sähkötupakka lupaa terveellisempää ja pidempää elämää vailla syöpäkääryleistä luopumisen tuskaa. Suurin määrä sähkötupakoista tunnistaa matalan akun jännitteen sekä rupee vilkkuu ledivaloa tän merkiksi. Tämä on ainut tupakoinnin lopettamiseen kehitetty apuväline, jonka jelppii myöskin psykologisen- sekä tapariippuvuuden aiheuttamiin oireisiin.

Tupakasta vaihtoon totuttelu ottaa aikansa ja tuntemukset voivat olla todella henkilökohtaisia, onko sähkötupakka sinua varten selviää lopulta vasta kokeilemalla itse.